Garantie en reparatie

Bij Dimehouse bieden wij een uitgebreide garantie op al onze producten. Standaard geven wij 2 jaar garantie op al onze producten. Daarnaast hebben we specifieke garantievoorwaarden voor onze houten en ijzeren onderstellen van stoelen of fauteuils, waarbij we een verlengde garantieperiode van respectievelijk 3 jaar en 5 jaar bieden.

Wat houdt dit concreet in?

  • Voor al onze producten geldt een standaardgarantie van 2 jaar.
  • Voor houten onderstellen van stoelen of fauteuils bieden wij een verlengde garantieperiode van 3 jaar.
  • Voor ijzeren onderstellen van stoelen of fauteuils bieden wij een verlengde garantieperiode van 5 jaar.

Reparaties

Hoewel we altijd streven naar een perfecte productlevering, begrijpen we dat schade soms kan voorkomen. In dergelijke gevallen zorgen wij voor een passende oplossing.

Ons gespecialiseerde team behandelt reparatiegevallen en voert vakkundige reparaties uit om je product in optimale staat te herstellen.

Als je schade constateert, neem dan direct contact met ons op via klantenservice@dimehouse.nl. We zullen de zaak zorgvuldig onderzoeken en een geschikte oplossing voorstellen, zoals reparatie, vervanging of terugbetaling, afhankelijk van de aard van de schade.

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke situatie snel en efficiƫnt op te lossen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je aankoop.