Furniture care

Wanneer je bij Dimehouse een Furniture Care Kit aanschaft, krijg je niet alleen de beste service voor je meubelen, maar ook nog eens 3 jaar extra garantie, ongeacht het materiaal waarvan je meubelen zijn gemaakt. Dus of je nu houten, stoffen, leren of melamine meubelen hebt, met een passend Furniture Care Pakket en onze extra garantie ben je verzekerd van langdurige bescherming en zorgeloos gebruik van je meubelen. Furniture Care is beschikbaar in verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk.

Wanneer kan ik gebruik maken van Furniture care?

Wanneer je bij ons in de winkel of via onze webshop een product koopt, is het verplicht om ook de bijbehorende care kit aan te schaffen. Maar geen zorgen, hier krijg je wel iets moois voor terug! Met de aanschaf van deze kit verleng je namelijk de garantie op je artikel met maar liefst 3 jaar. Dat betekent dat je in totaal 5 jaar lang zorgeloos kunt genieten van je aankoop bij Dimehouse. Normaal gesproken bieden wij 2 jaar garantie, maar met dit pakket geven wij je nog eens 3 jaar extra bescherming en gemoedsrust.

Wanneer kan ik geen gebruik maken van Furniture care?

Om gebruik te kunnen maken van de Furniture Care service, is het noodzakelijk dat je een Care Kit pakket hebt aangeschaft. Indien je geen pakket hebt aangeschaft, is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze Furniture Care service. Het is daarom sterk aanbevolen om bij de aanschaf van je meubelstuk direct ook een passende Care Kit aan te schaffen, zodat je verzekerd bent van onze uitgebreide service en garantie.

Voor welke producten geldt de Furniture care?

Wanneer je bij ons een bank of fauteuil aanschaft, bieden wij de mogelijkheid om een furniture care kit aan te schaffen. Deze kit biedt een extra garantie van maar liefst 3 jaar op jouw aankoop. Dat betekent dat wanneer er onverhoopt iets mis is met jouw artikel, wij een monteur naar jouw huis sturen om het probleem bij jou thuis op te lossen.

Met de furniture care kit hoef je je geen zorgen te maken over eventuele reparatiekosten of gedoe met het transport van jouw meubelstuk. Onze monteurs zijn ervaren en deskundig en weten precies hoe ze jouw meubel het beste kunnen repareren. Zo kun jij blijven genieten van jouw comfortabele bank of fauteuil, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten.

Tijdens de reparatie wordt er een afspraak gemaakt tussen jou en de reparatieservice. Indien je op het afgesproken tijdstip niet aanwezig bent, worden er kosten in rekening gebracht als gevolg van onnodige voorrijdkosten.

Wanneer kan ik geen gebruik meer maken van de Furniture care?

Deze service is alleen beschikbaar binnen Nederland. Indien je verhuist naar het buitenland, is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van onze service.