30 dagen bedenktijd

Retourneren bij onze webshop is eenvoudig en klantvriendelijk. We hanteren een retourbeleid van 30 dagen bedenktijd voor klanten die hun aankoop willen retourneren. Dit betekent dat je binnen 30 dagen na ontvangst van je artikel het recht hebt om het terug te sturen, op voorwaarde dat het artikel in de juiste staat verkeert. Zo kun je rustig de tijd nemen om te beslissen of het artikel aan je verwachtingen voldoet.

Als je besluit om het artikel te retourneren, kun via deze link jouw pakket aanmelden. We sturen je dan een retourlabel waarmee je het artikel kosteloos kunt terugsturen, of wij halen het pakket kosteloos bij je af of je kunt het pakket zelf wegbrengen naar een postNL punt. Zodra we het artikel in goede staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag 14 dagen na ontvangst terugbetalen.

Let op: sommige artikelen zijn uitgesloten van ons retourbeleid. Dit zijn bijvoorbeeld artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. In dat geval zullen we je hierover informeren voordat je de bestelling plaatst.