Terugbetalen

Als je een pakket hebt geretourneerd, zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket het aankoopbedrag terug crediteren op de rekening waarmee je hebt betaald. Dit geldt voor alle betaalmethoden, inclusief achteraf betalen.

Wij streven ernaar om het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug te betalen, zodat je zo min mogelijk hinder ondervindt van de retourprocedure. Mocht je na 14 dagen nog geen terugbetaling hebben ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of via e-mail. Wij helpen je graag verder en zullen ons best doen om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Achteraf betalen

Als je hebt gekozen voor betalen met Klarna of Riverty, kun je deze betalingen beheren in je achteraf betaalaccount. Hier kun je aangeven welke producten je eventueel hebt geretourneerd of als een product nog niet is aangekomen.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om betalingen uit te stellen. In het geval van een onderzoek naar een missend pakket kan het voorkomen dat Klarna of Riverty alvast een rekening stuurt. Wij vragen je daarom om via je eigen account deze kwestie te behandelen en contact op te nemen met Klarna of Riverty indien nodig.

Betaalt met een cadeau kaart of kortingscode

Bij betaling met een cadeaukaart of kortingscode ontvang je het terugbetaalde bedrag als saldo op de kaart zelf, dat je opnieuw kunt gebruiken in onze webshop of showroom.