Betaalmogelijkheden


1. iDEAL:

iDEAL is de meest voorkomende en vertrouwde betaalmethode in Nederland. Dimehouse B.V. werkt samen met Mollie om iDEAL-betalingen te faciliteren. Alle Nederlandse banken zijn aangesloten op het iDEAL-netwerk, waardoor het de meest ideale manier van betalen is voor Nederlandse klanten. Met iDEAL kunnen klanten veilig en direct online betalen via hun eigen internetbankieren.


2. PayPal:

Voor klanten die de voorkeur geven aan betalen met een creditcard, biedt Dimehouse B.V. de mogelijkheid om te betalen via PayPal. PayPal is een bekende online betalingsdienst die gebruikers in staat stelt om geld te verzenden en te ontvangen via hun online account. Klanten die voor deze betaalmethode kiezen, betalen een extra bedrag van €3,95 als administratiekosten.


3. Bancontact/Mister Cash:

Voor Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met Bancontact/Mister Cash. Deze betaalmethode maakt gebruik van een fysieke kaart gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is een veelgebruikte betaalmethode in België en lijkt op de iDEAL-betaalmethode in Nederland. Klanten kunnen de kaart zowel online als offline gebruiken.


4. Sofort Banking:

Sofort Banking is een eenvoudige en veilige manier om online te betalen. Klanten kunnen hun vertrouwde internetbankiergegevens gebruiken om betalingen te verrichten. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, waardoor de bestelling sneller kan worden verwerkt dan bij een gewone bankoverschrijving. Sofort Banking is beschikbaar in verschillende Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen en Italië.


5. Creditcard:

Klanten kunnen ook betalen met een creditcard. Voor betalingen met Visa en Mastercard worden geen extra kosten in rekening gebracht. Als klanten echter gebruikmaken van een American Express creditcard, wordt er een extra bedrag van €4,95 in rekening gebracht.


6. Riverty– Achteraf betalen:

Riverty biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen voor de bestellingen op www.dimehouse.nl. Klanten ontvangen een betaaloverzicht van Riverty, dat veilig en eenvoudig via de Riverty App vanaf een smartphone kan worden bekeken en betaald. Riverty stuurt twee weken na het plaatsen van de bestelling een betaalverzoek. Houd er rekening mee dat deze betaalmethode niet geschikt is voor bestellingen met een lange levertijd.


Het goedkeuren van achteraf betalen door Riverty is afhankelijk van de gegevenscontrole die zij uitvoeren. Er geldt een maximaal te bestellen bedrag van €2500 binnen Nederland en €1250 binnen België. Voor nieuwe klanten is het maximale bestelbedrag vaak lager. Klanten kunnen voor vragen of problemen met Riverty contact opnemen met Riverty. Voor betalingen met Riverty wordt een extra bedrag van €0,95 in rekening gebracht.


7. Klarna:

Met de optie "Betaal later" biedt Klarna klanten de mogelijkheid om de bestelling achteraf te betalen, zodra ze de producten hebben ontvangen en hebben besloten deze te behouden. Klanten kunnen hun naam, adres, e-mailadres en andere gegevens invullen en betalen binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Het maximale bestelbedrag voor nieuwe klanten is meestal rond €350 - €500 voor Nederland. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig, en de betalingsgegevens worden vermeld op de rekening die klanten van Klarna ontvangen. Voor de "Betaal later" optie wordt een extra bedrag van €3,95 in rekening gebracht.

8. Payin3:

Payin3 is een betaaldienst waarmee klanten online aankopen kunnen betalen in drie termijnen. In plaats van het volledige aankoopbedrag in één keer te betalen, kunnen klanten ervoor kiezen om het bedrag op te splitsen in drie gelijke delen. Bij de aankoop betaalt de klant slechts het eerste deel van het totale bedrag, en de resterende twee termijnen worden op latere data geïncasseerd. Deze betaalmethode biedt klanten de mogelijkheid om grote aankopen te doen en het totale bedrag over een periode van drie termijnen te spreiden. Voor meer informatie over Payin3 kunnen klanten terecht op hun website.