Kan ik mijn producten gratis retourneren?

Ja! Je kunt je producten gratis retourneren binnen 30 dagen! 

1) Meld je retour aan door in te loggen op je account in onze webshop. Ga naar 'mijn bestellingen' en klik vervolgens op retour aanmelden.

2) In het belang van ons milieu willen wij jou graag een retourlabel toesturen. Hiermee kun je pakketten tot een maximale afmeting van 100x70x58 cm zelf afleveren bij een servicepunt in de buurt. Zo help jij actief mee om ons klimaat te behouden. Hierdoor verminderen we de uitstoot van een PostNL/DHL bus. Tijdens het aanmelden van je retour kun je dit aangeven en met het retourlabel kun je jouw zending wegbrengen op een tijdstip die jou het beste uit komt!

3) Is het pakket te groot of past deze niet in je auto? Binnen Nederland kunnen wij je producten laten afhalen door PostNL. Je gewenste afhaaldag kun je aangeven tijdens het aanmelden van je retour. Geef je ordernummer en gewenste afhaal(werk)dag direct door, want dan kunnen wij je het snelste helpen! Let op: het kan voorkomen dat je afhaal niet in één keer goed gaat. Op drukke dagen bij PostNL kan een afhaling soms mislukken. Dat vinden we vervelend, maar helaas ligt dat buiten onze macht. 

Woon je in België? Dan kunnen we je pakket helaas niet af laten halen. Neem contact met ons op om een retourlabel aan te vragen. De producten kun je daarmee zelf naar een servicepunt brengen.