Hoe kan ik retourneren?

RETOURNEREN?

 

Dat is jammer! Indien jij nog binnen de 30 dagen zit dan is dit geen probleem. Wij bieden jou twee mogelijkheden om het product gratis te retourneren:

 

  1. Wil je een retourlabel ontvangen? Dan kan je het pakket kosteloos retourneren via een PostNL servicepunt. Op deze manier kun je actief meehelpen om ons mooie klimaat te behouden. Pakketten kunnen tot een maximale afmeting van 100x70x58 cm zelf retour gebracht worden bij een servicepunt. Stuur dan, onder vermelding van jouw ordernummer, een mail naar klantenservice@dimehouse.nl met de simpele vraag om een retourlabel.
  2. Wil je liever dat het pakket bij jou thuis wordt afgehaald? Dat kan! Wel dien jij dan de hele dag aanwezig te zijn op het afhaaladres tot dat het pakket is afgehaald. PostNL of DHL komt namelijk langs zonder exacte tijdsindicatie tussen 9.00 en 18.00 uur. Stuur dan, onder vermelding van je ordernummer, een gewenste werkdag door zodat wij een afhaalopdracht kunnen inplannen! Let op: dit kan alleen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

Let op:  Woon je in BelgiĆ«? Dan kunnen we je pakket helaas niet af laten halen. Neem contact met ons op om een retourlabel aan te vragen. De producten kun je daarmee zelf naar een servicepunt brengen.

BELANGRIJK!

 

  • Een te retourneren product dient altijd zo goed mogelijk verpakt te worden. Het liefst in de originele doos! Wij kunnen geen dozen opsturen.
  • Het is belangrijk om onderstaand retourformulier bij de doos in te doen!
  • Geef altijd aan hoeveel en welke producten jij wilt retourneren uit jouw bestelling!

Download hier het retourformulier!