Hoe kan ik retourneren?

Dit is jammer! Wij bieden twee mogelijkheden om het product gratis te retourneren:  

Wil je een retourlabel ontvangen? Dan kan je het pakket kosteloos retourneren via een PostNL servicepunt. Dit is in een paar simpele stappen te doen: 

  1. Bepaal de afmetingen van het pakket, pakketten kunnen tot een maximale afmeting van 100x70x58 cm zelf retour gebracht worden bij een servicepunt. 
  2. Meldt vervolgens de retour aan onder het kopje klacht/retour melden. Belangrijk is om hier je ordernummer, je e-mailadres en de reden van retour te vermelden. Er wordt dan een retourlabel aangemaakt.

Wil je liever dat het pakket bij jou thuis wordt afgehaald? Dat kan! Wel dien jij dan de hele dag aanwezig te zijn op het afhaaladres tot dat het pakket is afgehaald. PostNL of DHL komt namelijk langs zonder exacte tijdsindicatie tussen 9.00 en 18.00 uur. Dit kan je doen als volgt:

-Meld je retour aan onder het kopje klacht/retour melden. Belangrijk is om hier je ordernummer en je e-mailadres te vermelden. Hierdoor kan je een gewenste werkdag bepalen zodat wij de afhaalopdracht kunnen inplannen! Let op: dit kan alleen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

Let op:  Woon je in BelgiĆ«? Dan kunnen we je pakket helaas niet af laten halen. Neem contact met ons op om een retourlabel aan te vragen. De producten kun je daarmee zelf naar een servicepunt brengen.

BELANGRIJK!

Een te retourneren product dient altijd zo goed mogelijk verpakt te worden. Het liefst in de originele doos! Wij kunnen geen dozen opsturen.

Het is belangrijk om onderstaand retourformulier bij de doos in te doen!

Geef altijd aan hoeveel en welke producten jij wilt retourneren uit jouw bestelling!

Download hier het retourformulier!